MAANDAG – VRIJDAG : 08:30  – 17:00

Volg ons

Doe mee

Doe mee

Je kan je aansluiten bij diverse vaste teams. Het cleanteam gaat ook in 2023 weer twee keer per maand de wijk in om de wijk schoon te houden. Het green team gaat vanaf maart elke laatste vrijdag van de maand de boomtuintjes bijhouden, met afsluitend een borrel. En het buurteam vergadert elke 6 weken over de activiteiten van beter een goede buurt en onderhoudt nauw contact met onder andere het stadsdeel, de winkeliersvereniging, het welzijnswerk en de wijkagent.

Over het Cleanteam

Het Cleanteam is een enthousiast team van vrijwillige buurtbewoners, die elke 3e vrijdag van de maand en elke 1e zaterdag van de maand de ijk schoonhouden.

Ook doen ze mee met andere evenementen en onder andere World Clean Day.

Er zijn ook buurtbewoners die zelfstandig hun straat of wijkje schoonhouden.

Prik je buurt schoon!

Over het Greenteam

Het Greenteam komt bij elkaar op elke laatste vrijdag van de maand, van maart t/m oktober.

Vanaf 16.00 uur kan je gratis plantjes en zaden ophalen op de Aalsmeerweg 108a en aansluitend is er om 18.00 uur een borrel op ditzelfde adres.

Doe je gezellig mee?

Over het Buurtteam

Elk wijkje in de Hoofddorppleinbuurt heeft een coördinator, die vraag en aanbod op elkaar afstemt en ook activiteiten voor zijn/haar binnenbuurt organiseert of initieert.

We vergaderen elke 6 weken om alle activiteiten en actualiteiten met elkaar te bespreken.

Word vrijwilliger

Wordt vrijwilliger en zet je in voor de Hoofddorppleinbuurt. Het is gezellig, het geeft voldoening en we houden met zijn allen de buurt mooier, socialer en levendiger door ons actief op te stellen en elkaar te betrekken.

Doneer!

Doneer, donaties worden uitsluitend gebruikt voor activiteiten, bedankjes vrijwilligers en buren die iets extra’s kunnen gebruiken

Nomineer

Nomineer buren die iets extra’s kunnen gebruiken

  • Mail ons het huisadres en evt naam (bij de bel)
  • Kerstpakketten
  • Vrolijk kaartje gemaakt door vrijwilligers